Αθλητισμός|15.01.2023 18:39

Premier League: Επιτέλους νίκη για Τσέλσι, αλύγιστη και η Νιούκαστλ - Απίστευτο χαμένο πέναλτι του Μίτροβιτς!

Newsroom

Η Νιούκαστλ δυσκολεύτηκε, αγχώθηκε, κινδύνευσε με την πρώτη ήττα της έπειτα από μήνες αλλά τελικά βγήκε νικήτρια στη μάχη με τη Φούλαμ. Επικράτησε 1-0 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με γκολ του Ισάκ στο 89' και παρέμεινε όχι μόνο σε σταθερή τροχιά για το Champions League αλλά ακόμα και για τον τίτλο στην Premier League.

Οι Καρακάξες που έχουν να χάσουν στο πρωτάθλημα απ' τις 31 Αυγούστου 2022 (!) συμπλήρωσαν 14 ματς δίχως ήττα και βρίσκονται στο -1 απ' τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με τη Γιουνάιτεντ. Πάντως για να νικήσει η Νιούκαστλ χρειάστηκε να γίνει κάτι αναπάντεχο. Η Φούλαμ κέρδισε πέναλτι στο 69' κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, ο Μίτροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι γλίστρησε με αποτέλεσμα να ακουμπήσει δύο φορές την μπάλα!

Παράλληλα, η Τσέλσι, έστω και δύσκολα, επικράτησε 1-0 της Κρίστας Πάλας και παρέμεινε στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετά από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, επικράτησε 1-0 με γκολ του Χάβερτς στο 64' ανήμερα της ανακοίνωσης της σημαντικής μεταγραφής του Ουκρανού Μικάιλο Μούντρικ.

Premier LeagueΤσέλσιειδήσεις τώραΚρίσταλ ΠάλαςΦούλαμΝιούκαστλ