Αθλητισμός|15.01.2023 19:00

Super League: «Χρυσός» βαθμός για Λεβαδειακό στην Τρίπολη με Αστέρα που έπαιζε με κόκκινη απ' το 24'

Newsroom

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Λεβαδειακός απ' τον Αστέρα στην Τρίπολη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League. Σε ένα παιχνίδι μέτριο δίχως πολλές φάσεις, το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο και δεν αφήνει δυσαρεστημένη καμία ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να άρχισαν το ματς ως φαβορί για τη νίκη χάνοντας μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία στο 19' με τον Κρέσπι, όμως απ' το 24' έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ριέρα, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση! Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης, ωστόσο κι ο βαθμός που απέσπασε είναι πολύτιμος καθώς τον έστειλε στο +4 απ' τον τελευταίο Ιωνικό (έχει ματς λιγότερο) και στο +1 απ' την προτελευταία Λαμία.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Κάστανο, Καρμόνα, Αλβαρες, Ιγκλέσιας (85' Σανταφέ), Μουνάφο, Κρέσπι (60' Γκαρντάβσκι), Σίτο (85' Μπερτόλιο), Ριέρα, Μπαράλες.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (46' Συμελίδης), Μεχία (80' Νταμπό), Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα Λούα (60' Τορό), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς (80' Νίκας), Παναγιώτου (46' Βήχος).

SuperLeagueΛεβαδειακόςΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα