Αθλητισμός|15.01.2023 21:28

Καθάρισε τον Άρη με Μασούρα ο Ολυμπιακός και παρέμεινε σε ανοδική τροχιά

Newsroom

Ένα γκολ του Μασούρα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου λύτρωσε τον Ολυμπιακό που πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη επί του Άρη. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στη Super League παραμένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα για δέκατο σερί ματς καθώς έχουν να ηττηθούν από τις 17 Οκτωβρίου και το 1-2 του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι Πειραιώτες ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη φάση μεταφέροντας το άγχος στους Κίτρινους. Η ομάδα του Μίτσελ διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα και πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της δίχως να δεχτεί γκολ (5-0 με Αστέρα Τρίπολης, 0-2 με Ιωνικό, 0-4 με Βόλο και 1-0 με Άρη).

Ο Άρης έκλεισε καλά τα επιθετικά ατού του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Αντιθέτως, είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 28' με σουτ του Μαντσίνι που κατέληξε λίγο άουτ. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ακυρωθέν γκολ: Οι Ερυθρόλευκοι στο 31' με τον Μπακαμπού και οι Κίτρινοι με τον Νταρίντα στο 43'.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό που σκόραρε με τη σέντρα. Προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες σέντραρε και ο Μασούρας εκτέλεσε με το κεφάλι για το 0-1 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο αντικαθιστώντας τον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους, δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα απ' την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης (46' Μασούρας), Μπιέλ (88' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες Ροντρίγκες (78' Σαμασέκου), Μπακαμπού (70' Ελ Αραμπί).

Άρης: Κουέστα, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (73' Μανού Γκαρσία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Νταμπό (79' Ντουκουρέ), Γκρέι (73' Καμάτσο), Μαντσίνι.

ΟλυμπιακόςΑρηςειδήσεις τώραSuperLeague