Αθλητισμός|16.01.2023 10:07

Σούπερ εκκίνηση για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open - Το περίεργο μήνυμα αγάπης που έστειλε!

Newsroom

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε εξαιρετικά τη μάχη στο Australian Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, νούμερο 6 στο ταμπλό, πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του πρώτου Grand Slam του 2023 επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 6-4) της 24χρονης Κινέζας Γουέ Γουάν (νο. 117) έπειτα από αναμέτρηση 94 λεπτών.

Η Σάκκαρη θα βρει απέναντί της στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν τη 18χρονη Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ, η οποία άρχισε απ' τα προκριματικά και βρίσκεται στο 106 της παγκόσμιας κατάταξης. Πρόκειται για μια νέα και ταλαντούχα παρουσία καθώς στον πρώτο γύρο απέκλεισε την έμπειρη Τσέχα Κριστίνα Κούτσοβα με 2-0 σετ (7-6, 7-5). Η αναμέτρηση, που θα είναι η πρώτη μεταξύ των δύο τενιστριών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (18/1).

Η Σάκκαρη μπήκε στη Rod Laver Arena πολύ δυναμικά και πήρε το πρώτο σετ με 6-1. Στο δεύτερο η Κινέζα αντιστάθηκε περισσότερο, αιφνιδίασε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάνοντας μπρέικ αλλά γρήγορα το 0-2 και το 1-3 έγιναν 4-3, προτού τελειώσει το σετ στο 6-4.

Το περίεργο μήνυμα αγάπης

Μετά το τέλος του αγώνα η Σάκκαρη έγραψε ένα περίεργο μήνυμα αγάπης στην κάμερα. «ΤΟΟΤ ΣΑΓΑΗΛΑΒΓΙΟΥ» έγραψε η 27χρονη τενίστρια συνοδεύοντας το μήνυμα με μια καρδιά. Μόνο η ίδια και ο αποδέκτης του μηνύματος προφανώς ξέρουν το νόημα...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Σάκκαρη δήλωσε:  «Ήμουν πολύ σταθερή» και πρόσθεσε για το ντεμπούτο της: «Ηταν καλύτερο από ό,τι περίμενα. Μπήκα σε μπελάδες στις αρχές του δεύτερου σετ, μετά από ένα πολύ κακό service game από την πλευρά μου. Ήμουν κάτω με μπρέικ, αλλά σκεφτόμουν συνέχεια ότι κάποια στιγμή θα είχα τη ευκαιρία να κάνω το μπρέικ μπακ και να κλείσω τον αγώνα. Το επίπεδό μου ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Αισθανόμουν καλά με το παιχνίδι μου, διότι έκανα καλή προετοιμασία, έπαιξα τέσσερα καλά ματς (στο United Cup). Περίμενα ότι θα παίξω καλά, αλλά πίστευα ότι το άγχος θα με συγκρατούσε λίγο. Το πρώτο γκέιμ ήταν λίγο δύσκολο, αλλά μετά από αυτό το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό».

ΤένιςAustralian OpenΜαρία Σάκκαρηειδήσεις τώρα