Αθλητισμός|17.01.2023 23:17

Φάρσα ή σαμποτάζ στον Γκάρι Λίνεκερ με ήχους από ταινία πορνό στον τηλεοπτικό «αέρα» του BBC;

Newsroom

Φάρσα ή σαμποτάζ έκαναν στον Γκάρι Λίνεκερ; Κάποιοι βάλθηκαν να τον... βγάλουν απ' τα ρούχα του καθώς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του pregame στο BBC για το Κύπελλο Αγγλίας, κι ενώ προσπαθούσε να μιλήσει, στο βάθος ακούγονταν ασταμάτητα ήχοι από ταινία πορνό

Ο άλλοτε σπουδαίος Άγγλος επιθετικός και επί σειρά ετών επιτυχημένος τηλεπαρουσιαστής προσπάθησε να προλογίσει τη σύνδεση με τον έτερο θρυλικό στράικερ Άλαν Σίρερ αλλά τα... βογγητά δεν του επέτρεψαν να το κάνει όπως θα ήθελε. Παρ' όλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία του και σχολίασε με χιούμορ το περιστατικό αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι εκτός από μεγάλος παίκτης εντός γηπέδων, είναι έμπειρος παίκτης και στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θα σταματήσεις να κάνεις αυτούς τους θορύβους, Ντάνι» είπε ο Λίνεκερ απευθυνόμενος στον άλλοτε άσο της Λίβερπουλ Ντάνι Μέρφι, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του. Προφανώς θέλησε να διασκεδάσει με το περιστατικό λέγοντας παράλληλα ότι πρόκειται για κάποιο τεχνικό ζήτημα. Διατήρησε το χαμόγελό του αλλά παράλληλα έδειχνε και αμήχανος σε μια στιγμή που προκάλεσε έντονη συζήτηση και στα social media.

Λίγο αργότερα πάντως εντοπίστηκε η αιτία του... κακού όχι όμως και ο ένοχος. Όπως αποκάλυψε στα social media κάποιος είχε κολλήσει με ταινία πίσω από τη θέση του ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε ως ring tone ήχους από ταινία πορνό. Κάθε φορά λοιπόν που ο Λίνεκερ επιχειρούσε να μιλήσει ο φαρσέρ καλούσε τον αριθμό και το τηλέφωνο... βογγούσε!

πορνόΓκάρι ΛίνεκερBBCειδήσεις τώρα