Αθλητισμός|18.01.2023 09:37

Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα προημιτελικών με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Άρη

Newsroom

Η ώρα των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε και το μενού περιλαμβάνει τέσσερα ματς απ' τα οποία ξεχωρίζουν το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά και το σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ θα παίζεται μπάλα για το Κύπελλο καθώς το πρόγραμμα αρχίζει στις 14.00 με την αναμέτρηση της έκπληξης του θεσμού Απόλλωνα Παραλιμνίου με τη Λαμία, συνεχίζεται στις 17.30 με το ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, ακολουθεί το Ολυμπιακός - Άρης στις 19.00 και η αυλαία πέφτει με το σπουδαίο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στις 20.30.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

  • 14:00 Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:30 ΑΕΚ - Πανσερραϊκός / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 19:00 Ολυμπιακός - Άρης / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 20:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD

Αναμφίβολα το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι της Τούμπας. Το ζευγάρι του περσινού τελικού συναντιέται ξανά. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο από τα τρία σερί ματς των δύο ομάδων σε Κύπελλο και Super League καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση πρωταθλήματος στη Λεωφόρο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους τον νεοαποκτηθέντα Τάισον, ενώ εκτός έμειναν οι Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Μουργκ, Κούρτιτς και Κουαλιάτα. Σε ό,τι αφορά τους Πράσινους, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Μάγκνουσον, ενώ εκτός έμεινε και ο Κλεϊνχέισλερ. Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Τσέριν.

Νωρίτερα, στις 19:00 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Άρη. Ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Ρέτσο, Βρουσάι, Σαμασέκου, Γκάρι, Ελ Αραμπί και Μασούρα να διεκδικούν θέση βασικού. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μαρσέλο, ενώ για τον Άρη, νοκ άουτ είναι ο Νταμπό. Ο Ντουκουρέ είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Στις 17:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό και είναι δεδομένο πως ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού η Ένωση είναι το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι. Εκτός έμειναν οι Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, όπως και οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Μοχαμαντί.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών «ανοίγει» στις 14:00 με τον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία. Η ομάδα των Σερρών θα αναζητήσει το όνειρο ελπίζοντας να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Γ' Εθνικής που θα φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Λαμία ΠΑΕειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΠΑΟΚΚύπελλο ΕλλάδαςΑρηςΠαναθηναϊκόςΑΕΚΠανσερραϊκός