Αθλητισμός|20.01.2023 16:57

Κακό ματς, αποκλεισμός και χαμένη ευκαιρία για τη Μαρία Σάκκαρη στο Austrlalian Open

Newsroom

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία είχε η Μαρία Σάκκαρη για να διακριθεί και να φτάσει μέχρι τέλους σε ένα Grand Slam. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μολονότι έδειχνε σε καλή κατάσταση, ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 1-6, 6-4) απ' την Κινέζα Λιν Ζου και αποκλείστηκε απ' το Australian Open.

Η 27χρονη Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, έβαλε δύσκολα στον εαυτό της παίζοντας απέναντι στο νούμερο 87. Θεωρητικά θα είχε εύκολο έργο αλλά στην πράξη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα βρήκε σκούρα νωρίς-νωρίς χάνοντας το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-3.

Παρά το γεγονός ότι έβγαλε αντίδραση και πήρε άνετα και κυριαρχικά το δεύτερο σετ με το επιβλητικό 6-1, στο τρίτο σετ εγκλωβίστηκε, αγχώθηκε, υπέπεσε σε σωρεία λαθών και τελικά αποκλείστηκε απ' την 28χρονη Κινέζα που έκανε τρομερό ματς και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τέταρτο γύρο ενός Grand Slam.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε έπειτα από 2 ώρες και 33 λεπτά και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στους 16 του Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Μαρία ΣάκκαρηAustralian OpenΤένιςειδήσεις τώρα