Αθλητισμός|21.01.2023 19:00

Super League: Ανίκητος ΟΦΗ με Περέα στο 88' λύγισε τον Αστέρα Τρίπολης

Newsroom

Ο αναγεννημένος ΟΦΗ του Λιθουανού κόουτς Βάλντας Νταμπράουσκας συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Θ. Βαρδινογιάννης και παρέμειναν αήττητοι για πέμπτη σερί αγωνιστική. Μάλιστα απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο απ' την ουρά της βαθμολογίας και δείχνουν ότι θα αποφύγουν τις περιπέτειες στο φινάλε.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ομάδες που έχουν... εύκολη την ισοπαλία καθώς ο ΟΦΗ έχει επτά και ο Αστέρας εννέα, όλα έδειχναν ότι δεν θα έβγαζε νικητή η αναμέτρηση. Όμως το γκολ του Περέα στο 88' χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο για τη 19η αγωνιστική της Super League.

O Λάρσον εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Περέα, που είχε μπει ως αλλαγή, πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην κρητική ομάδα που προσπέρασε τον Αστέρα κατά έναν πόντο.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Γιαννούλης (76' Περέα), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (85' Μπάκιτς), Μπαλογιάννης (66' Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένζα, Αντζουλάς, Αλβαρες, Καρμόνα, Μουνάφο (46' Γκαρντάβσκι), Σανταφέ (90'+ Μπενίτο), Μπερτόλιο (61' Μπαρτόλο), Κρεσπί (72' Σίτο), Μπαράλες.

ΟΦΗSuperLeagueΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα