Αθλητισμός|21.01.2023 21:59

Super League: Σόου Μανού Γκαρθία με χατ τρικ και άνετη νίκη Άρη επί του Βόλου

Newsroom

Σε προσωπικό σόου μετέτρεψε ο Μανού Γκαρθία την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο. Ο Ισπανός άσος των Κιτρίνων πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Βόλου με 3-0 για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης προσπέρασε ξανά στη βαθμολογία τη θεσσαλική ομάδα καθώς ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος δίχως όμως να μπορέσει να σκοράρει, κάτι που έκανε άμεσα με την έναρξη του β' ημιχρόνου. Στο 47', έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση, ο Μανού Γκαρθία πάτησε περιοχή σούταρε κι έγραψε το 1-0. Το πανηγύρισε, μάλιστα, κρατώντας μια φανέλα του Άρη με το όνομα του Άλκη Καμπανού και το νούμερο 19...

Στο 60' και πάλι ο Μανού Γκαρθία ήταν ο πρωταγωνιστής καθώς έπειτα από πάσα του Ματέο Γκαρσία, πλάσαρε ωραία για το 2-0. Το σόου του Μανού Γκαρθία ολοκληρώθηκε στο 74' με θαυμάσιο μακρινό σουτ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Την επόμενη -20η- αγωνιστική ο Άρης θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (19:30) στην OPAP Arena, ενώ μεσολαβεί την Τετάρτη η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη,  Βόλος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68' Ετέμπο), Μαντσίνι (80' Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (80' Έντουιν Ροντρίγκες), Γκρέι (80' Ιτούρμπε).

Βόλος: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (68' Σι), Μεταξάς (56' Γκάτσι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πίρες), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΑρης