Αθλητισμός|21.01.2023 23:20

Η πρώτη δύσκολη νύχτα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή - Οι μεγάλες αντιφάσεις στις καταθέσεις του

Newsroom

Ο Ντάνι Άλβες προφυλακίστηκε καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για βιασμό και κινδυνεύει με φυλάκιση 4 ως 12 ετών! Ο σούπερ σταρ της Εθνικής Βραζιλίας πέρασε ήδη την πρώτη δύσκολη νύχτα στις φυλακές, όπου θα παραμείνει μέχρι και τη δίκη.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Άλβες ήταν αμίλητος, σκεφτικός, απόμακρος, καταθλιπτικός. Έτσι περιγράφουν το πρώτο βράδυ του Ντάνι Άλβες στην φυλακή Brians I της Καταλονίας όπου κρατείται ο Βραζιλιάνος σταρ, άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε αυτόν.

Ο 39χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, αφού κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό σε κλαμπ της Βαρκελώνης τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου θα παραμείνει φυλακισμένος για αρκετές εβδομάδες, μέχρι να γίνει η δίκη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε να φάει, μιλάει ελάχιστα και δεν έκανε καν το τηλέφωνο που δικαιούται, αφού δεν θυμόταν από μνήμης κανένα νούμερο συγγενή ή φίλου του!

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η θέση του είναι αρκετά δύσκολη, αφού οι αρχές έχουν μελετήσει πολύ καλά το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες του κλαμπ, ενώ έχουν πάρει καταθέσεις κι από αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις, αφού στις καταθέσεις του υποστήριξε τρία διαφορετικά πράγματα. Αρχικά είπε ότι δεν ήξερε καν ποια είναι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία, στη συνέχεια ότι την είδε, αλλά δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους και τέλος πως αυτή του… ρίχτηκε και προκάλεσε την συνεύρεση τους στις τουαλέτες του κλαμπ Sutton.

Σύμφωνα με το καταλανικό δίκτυο TV3, αυτό που ενόχλησε τις δικαστικές αρχές ήταν ο... ναρκισισμός που επέδειξε κατά τη διάρκεια της έρευνας καθώς πίστευε πως θα μείνει ανέγγιχτος λόγω της φήμης του.

Στο μεταξύ, η μεξικανική Πούμας, η ομάδα όπου αγωνιζόταν, ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Ντάνι Άλβες, ενώ η σύζυγος του, Τζοάνα Σανς Άλβες ζήτησε διακριτικότητα από τα ΜΜΕ καθώς μέσα σε μία εβδομάδα υπέστη διπλό σοκ καθώς έχασε και τη μητέρα της που έφυγε απ' τη ζωή.

Πάντως, οι ισπανικές αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την έκδοση του Ντάνι Άλβες στη Βραζιλία, ενώ η δίκη του αναμένεται να οριστεί σε αρκετούς μήνες από σήμερα. Μέχρι τότε, ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής...

Πηγή: SDNA

φυλακήβιασμόςΕθνική ΒραζιλίαςΝτάνι Αλβεςσεξουαλική κακοποίησηειδήσεις τώραΒραζιλία