Αθλητισμός|22.01.2023 19:15

Super League: Δίχως νικητή η μάχη παραμονής του Λεβαδειακού με τη Λαμία

Newsroom

Στο 0-0 κόλλησαν ο Λεβαδειακός και η Λαμία για τη 19η αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί παρέμειναν στο +1 απ' την ομάδα της Φθιώτιδας αλλά αμφότεροι απομακρύνθηκαν κατά έναν βαθμό απ' τον Ιωνικό που ηττήθηκε απ' την ΑΕΚ και βρίσκεται κολλημένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό κι είχε ένταση έλειψε όμως το γκολ κι απ' τις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 13΄ με σουτ του Τόρο που εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ. Η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 31΄ με τον Ρόμανιτς, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με μεγάλη φάση του Βινίσιους στο 36' και επέμβαση του Σαράνοβ.

Η Λαμία είχε μία καλή φάση στο 62΄ με κεφαλιά του Τσιλούλη και ο Λεβαδειακός «άγγιξε» το γκολ στο 66΄ όταν ο Σαράνοβ χρειάστηκε και τη βοήθεια του δοκαριού για να σώσει την εστία του στο δυνατό σουτ του Λούα Λούα. Οι Βοιωτοί είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 76΄ με κεφαλιά του Τζημόπουλου.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Μεχία (56΄ Νταμπό), Βινίσιους, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος (90΄ Σακό), Τόρο (60΄ Λούα Λούα), Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Τζημόπουλος.

Λαμία: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (76΄ Τζανδάρης), Βέργος (65΄ Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (84΄ Μαρτίνεθ), Κορνέζος, Ρόμανιτς (84΄ Ντε Βινσέντι), Βασιλαντωνόπουλος, Αμπάντα.

ΛεβαδειακόςΛαμία ΠΑΕSuperLeagueειδήσεις τώρα