Αθλητισμός|22.01.2023 20:30

Τρομερή Άρσεναλ έτοιμη για τίτλο στην Premier League - Νίκησε 3-2 τη Γιουνάιτεντ με γκολ στο 90'

Newsroom

Η ξέφρενη πορεία πρωταθλητισμού της Άρσεναλ συνεχίζεται στην Premier League. H εξαιρετική ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έμιρεϊτς και ξέφυγε πέντε βαθμούς απ' τη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Οι Κανονιέρηδες που έφτασαν τους 50 βαθμούς στα μισά του πρωταθλήματος (έπειτα από 19 ματς) πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη που ήρθε με γκολ του Ενκέτια στο 90'. Ο Ζιντσένκο έκανε ωραίο γύρισμα, ο Όντεργκααρντ έκανε κάτι σαν σουτ, που όμως κατέληξε σε ασίστ προς τον Ενκέτια, ο οποίος εκτέλεσε εξ επαφής για το τελικό 3-2.

Προηγουμένως, η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 17' με τον «καυτό» Ράσφορντ, ο οποίος σκόραρε για ένατη φορά στα τελευταία εννέα ματς. Απ' αυτά μόνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας δεν βρήκε δίχτυα! Γρήγορα όμως η εξαιρετική Άρσεναλ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 24'. Οι Κανονιέρηδες άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Τσάκα σέντραρε και ο Ενκέτια με κεφαλιά σκόραρε φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Άρσεναλ να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να κάνει την ανατροπή με τον Σάκα στο 53', όμως οι Κόκκινοι Διάβολοι ισοφάρισαν στο 59' με τον Λισάντρο Μαρτίνες για το 2-2.

ειδήσεις τώραΑρσεναλPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ