Αθλητισμός|22.01.2023 22:40

Ήταν Ατρόμητος και έστησε μπλόκο στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Newsroom

Ο Ολυμπιακός γκέλαρε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και έχασε την ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά απ' την κορυφή. Έπειτα από ένα ωραίο παιχνίδι οι Πειραιώτες μολονότι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπακαμπού, δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης απ' τον εξαιρετικό Ατρόμητο κι έμειναν στο 1-1. 

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών στο πρώτο τέταρτο με προβολή του Στρούγγη στο 13' και με τον Ρομπάιγ στο 15'. Οι Ερυθρόλευκοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα δίχως όμως μεγάλες φάσεις. Είχαν δύο σουτ από τον Μπιέλ (24΄) και τον Φορτούνη (34΄), με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει θετικά.

Γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα. Στο 54' ο Εμβιλά άνοιξε για τον Μπιέλ, ο οποίος έστρωσε για τον Μπακαμπού που εκτέλεσε τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ με το όγδοο γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος αντέδρασε και στο 61΄ είχε κεφαλιά του Φριτζόνσον στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια αστόχησε ο Ντε Μποκ από εξαιρετική θέση. Δεν άργησε όμως η ισοφάριση καθώς στο 64΄ από μπαλιά του Ρομπάιγ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Φριτζόνσον «κρέμασε» τον Πασχαλάκη και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (82΄ Τζοβάρας), Ροτάριου (88΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (82΄ Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι (85΄ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69΄ Γκ. Ροντρίγκες), Φορτούνης (46΄ Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (85΄ Σαμασέκου), Μπακαμπού (69΄ Ελ Αραμπί).

Ατρόμητοςειδήσεις τώραSuperLeagueΟλυμπιακός