Αθλητισμός|23.01.2023 17:27

Γιατί ασχολούνται με τα βαμμένα νύχια του Ρονάλντο; Viral έχει γίνει φωτογραφία του

Newsroom

Viral έχει γίνει μια φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον κικ μπόξερ και θρύλο του UFC Φράνσις Νγκάνου λόγω των βαμμένων νυχιών του σταρ του ποδοσφαίρου, που παρατήρησαν οι ακόλουθοί του.

Συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο πόζαρε με τον Νγκάνου δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πως περνούν καλά και κάνουν εξάσκηση. Τα αετίσια μάτια των χρηστών του διαδικτύου ωστόσο πρόσεξαν το βαμμένο μαύρο νύχι στο πόδι του Ρονάλντο, με τα σχόλια να είναι -δυστυχώς- ποικίλα. 

«Δεν είναι ο Ρονάλντο που ξέρουμε... γιατί το κάνει αυτό;», είναι κάποια από αυτά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται με μαύρα νύχια. Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φωτογραφηθεί με βαμμένα άκρα το 2010, καθώς χαλάρωνε στις διακοπές του στη Νέα Υόρκη και το 2016 επίσης. 

Δεν είναι σαφές αν υπάρχει κάποιος λόγος που ο Ρονάλντο βάφει τα νύχια των ποδιών του μαύρα, αν και οι θαυμαστές του συχνά κάνουν εικασίες, γράφει η Daily Star.

Το πιο πιθανό είναι να το κάνει γιατί του αρέσει. Είναι μια τάση που έφεραν οι ροκ σταρ εδώ και χρόνια και έχει κατακτήσει τη νεολαία σήμερα και όχι μόνο. Κάποια παραδείγματα είναι ο Τζόνι Ντεπ και ο Χάρι Στάιλς αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι, όταν ήταν μικρότερος.  Άλλωστε, τα βερνίκια νυχιών δεν είναι μόνο για τις γυναίκες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ειδήσεις τώραποδόσφαιροΚριστιάνο Ρονάλντο