Αθλητισμός|25.01.2023 11:15

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μαντσίνι - Έκλεισε η συμφωνία του Τριφυλλιού με τον Άρη

Newsroom

Την τρίτη του και πιο ηχηρή χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Μετά την απόκτηση του Πολωνού Πούχατς και του Ούγγρου Κλέινχεϊσλερ, οι Πράσινοι έκαναν δικό τους τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών η διοίκηση του Τριφυλλιού συμφώνησε σε όλα με τον Άρη.

Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ που απ' την Τρίτη (25/1) βρέθηκε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις, το πρωί της Τετάρτης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα. Εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση της μεταγραφής. Μάλιστα θα είναι άμεσα διαθέσιμος για να αγωνιστεί δεδομένου ότι προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, ενώ και ο χρόνος προσαρμογής του αναμένεται να είναι μικρός δεδομένου ότι βρίσκεται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2019.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Μαντσίνι μετράει 17 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια έχει αγωνιστεί με τον Άρη 122 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 14 γκολ.

Ο Μαντσίνι έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τρεισήμισι ετών με τον Παναθηναϊκό, οι απολαβές του θα ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ, ενώ το κόστος της αγοράς φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueειδήσεις τώρα