Αθλητισμός|27.01.2023 23:32

Μεγάλη επίδοση με ατομικό ρεκόρ απ' τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ!

Newsroom

Μια μεγάλη επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ πέρασε τα 5,83μ. στο μίτινγκ της Καρλσρούης και έπιασε το όριο τόσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης όσο και για το Παγκόσμιο ανοιχτού που θα γίνει τον Αύγουστο στη Βουδαπέστη.

Ο 23χρονος πρωταθλητής ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,35μ., τα 5,50μ. και τα 5,60μ. Στη συνέχεια άφησε τα 5.66μ. και δοκίμασε στα 5.72μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο Καραλής άφησε και τα 5,78μ. επιχειρώντας το μεγάλο άλμα στα 5,83μ.. Και τα κατάφερε με μια εξαιρετική προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 5,88μ. όπου ο Καραλής δοκίμασε την κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ, το οποίο κατέχει με 5,85μ. ο Κώστας Φιλιππίδης. Δεν τα κατάφερε κάνοντας τρία άκυρα άλματα. Ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τρίτη θέση και με εξαιρετική εμφάνιση ενώ παράλληλα μοιράζεται το Νο1 του κόσμου μέχρι στιγμής μαζί με τους Λάιτφουτ (1ος) και Μάρσαλ (2ος). Ο Καραλής θα αγωνιστεί ξανά στις 2 Φεβρουαρίου στην Ουψάλα.

ειδήσεις τώραστίβοςεπί κοντώΕμμανουήλ Καραλής