Αθλητισμός|28.01.2023 21:28

Super League: Ο Μπαριέντος έχασε το πέναλτι, ο Πέντρο το έβαλε και ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη νίκη στον Βόλο

Newsroom

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στον Βόλο! Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας επικράτησε 3-2 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ματς δίχως νίκη στη Super League. Απ' την άλλη πλευρά, ο θεσσαλικός σύλλογος παρέμεινε μακριά απ' τις νίκες στην έδρα του, όπου έχει να χαρεί απ' τις 10 Νοεμβρίου, ενώ μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα ματς. Παρ' όλα αυτά, κρατάει γερά την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ...

Κομβικό σημείο στο ματς πάντως ήταν το χαμένο πέναλτι του Μπαριέντος καθώς αντί για το 2-1 υπέρ του Βόλου έγινε αμέσως μετά το 1-2 υπέρ του Παναιτωλικού.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Τσιρίνος έπειτα από ασταθή απόκρουση του Στεργιάκη σε σουτ του Ντέλετιτς. 

Πριν απ' το φινάλε του ημιχρόνου όμως ο Παναιτωλικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 39' ο Μόρσεϊ έκανε ωραίο γύρισμα προς τον Σενγκέλια, ο οποίος εκτέλεσε μέσα απ' την περιοχή για το 1-1.

Στο 61' ο Βόλος είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Μπαριέντος τη σπατάλησε καθώς νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι απ' τον Στεργιάκη που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Την ίδια ευκαιρία είχε και ο Παναιτωλικός στο 68' αλλά δεν την έχασε. Ο Χατζηθεοδωρίδης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Πέντρο ευστόχησε απ' την άσπρη βούλα μετατρέποντας το 1-0 σε 1-2!

Ο Βόλος έμοιαζε σοκαρισμένος απ' το 1-2 και ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας για τρίτη φορά. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ στο 73' και ο Μαλλής με κεφαλιά πέτυχε το 1-3.

Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 95' με θαυμάσια εκτέλεση πέναλτι του Μεσκίδα.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (82' Σι), Μπαριέντος, Μεταξάς (13' Γκάτζι), Πιρές (74' Μεσκίδα), Ντέλετιτς (74' Κούτσιας), Τσιρίνος (82' Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Λάρσον (46 Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Ντίας, Μόρσεϊ (89' Tσιγγάρας), Κολοβός (79' Ντουάρτε), Σενγκέλια (85' Ξενιτίδης), Πέντρο (85' Μπουζούκης).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΠαναιτωλικόςειδήσεις τώρα