Αθλητισμός|28.01.2023 22:14

Super League: Έμεινε όρθιος στα Γιάννενα ο Ατρόμητος με Τζοβάρα και Γιαννιώτη

Newsroom

Δίχως νικητή τελείωσε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες για την 20ή αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αλλά ο Γιαννώτης και ο Τζοβάρας οδήγησαν τους Περιστερίωτες στην αποφυγή της ήττας και στον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην ένατη θέση, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων είναι έβδομη και στο -4 από την έκτη θέση που κατέχει ο Βόλος και οδηγεί στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι άρχισε δυναμικά καθώς στο 5' ακυρώθηκε γκολ του Σόρια -με τη χρήση VAR- για οφσάιντ του Μορέιρα. Ωστόσο, στο 32΄ το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ μέτρησε. Σε σέντρα του Πήλιου ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά, έδιωξε ο Χατζησαΐας, αλλά ο Μπάλαν με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 77' με τον Τζοβάρα , ο οποίος εκτέλεσε τον Τσιντώτα με το αριστερό. 

Στο 89' ο Γιαννιώτης απέκρουσε σουτ του Καραχάλιου, ενώ στο 90' ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νίνης. Ο Γιαννιώτης ωστόσο, μάντεψε σωστά, απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Καραχάλιος, Μπακαδήμας, Πήλιος, Παντελάκης, Ριένστρα (83΄ Νίνης), Τζίνο (63΄ Λιάσος), Μορέιρα, Παμλίδης (72΄ Τζίμας), Μπάλαν.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58΄ Οικονομίδης), Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον (58΄ Κουέν), Ροτάριου (66΄ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (58΄ Τζαβίδας).

ΑτρόμητοςSuperLeagueΠΑΣ Γιάννιναειδήσεις τώρα