Αθλητισμός|28.01.2023 22:41

Bundesliga: Τρίτη σερί γκέλα της Μπάγερν που νιώθει την απειλή της τρομερής Ουνιόν και όχι μόνο

Newsroom

Η επιστροφή της Μπάγερν Μονάχου απ' τη χειμερινή διακοπή είναι... καταστροφική. Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς κόλλησαν στην ισοπαλία για τρίτη σερί αγωνιστική στην Bundesliga χάνοντας το προβάδισμα που είχαν πριν από το Μουντιάλ.

Μετά απ' τις Λειψία (1-1) και Κολονία (1-1), ήταν η σειρά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να... φρενάρει (1-1) τους Βαυαρούς στην «Allianz Arena». Το γκολ του Σανέ στο 34' φάνηκε να δίνει μία σχετική άνεση στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι περσινοί νικητές του Europa League, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Κολό Μουανί στο 69' και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που τους διατηρεί σε επαφή με την τετράδα και τα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

Η Μπάγερν νιώθει και πάλι την ανάσα της τρομερής Ουνιόν Βερολίνου μετά την άνετη νίκη της με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με τη Χέρτα αλλά και της Φράιμπουργκ μετά τη δική της επικράτηση επί της Άουγκσμπουργκ με 3-1. Την ίδια ώρα, η Μάιντς επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, φτάνοντας σε ένα εμφατικό 5-2 επί της Μπόχουμ, ενώ η Γκλάντμπαχ έκανε... παρέλαση στην έδρα της Χοφενχάιμ, επικρατώντας με 4-1, και πλησίασε τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Στο Βερολίνο η Ουνιόν έφτασε με... άνεση στην τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, με σκόρερ τους Ντοέκι (44') και Σεγκουίν (67'), ενώ η Φράιμπουργκ προηγήθηκε νωρίς (13' Γκρέγκοριτς) κι αντέδρασε άμεσα μετά την ισοφάριση της Άουγκσμπουργκ (29' πέναλτι Μπερίσα), παίρνοντας άλλο ένα «τρίποντο» με τα γκολ των Χόλερ (30') και Λίνχαρτ (85').

Με πέντε γκολ... φιλοδώρησε η Μάιντς την Μπόχουμ των Σταφυλίδη (μπήκε αλλαγή στο 46') και Λαμπρόπουλου (έμεινε στον πάγκο), έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αυστριακό Καρίμ Ονισίβο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ η Γκλάντμπαχ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Χοφενχάιμ, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Χόφμαν με δύο γκολ (12', 38') και μία ασίστ (83' στον Στιντλ).

Ο Μπεμπού μείωσε στο 80' για τους γηπεδούχους, για να βάλει την τελική... πινελιά στο ματς ο Βολφ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν Μονάχου 37
  2. Ουνιόν Βερολίνου 36
  3. Λειψία 35
  4. Φράιμπουργκ 34
  5. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 32
  6. Ντόρτμουντ 31 -17αγ.
Μπάγερν Μονάχουειδήσεις τώραBundesligaΟυνιόν ΒερολίνουΑϊντραχτ Φρανκφούρτης