Αθλητισμός|29.01.2023 15:47

Μίλαν - Σασουόλο 2-5: Ιστορικός διασυρμός των Ροσονέρι στο Σαν Σίρο!

Newsroom

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε η Μίλαν στο Σαν Σίρο. Η τρομερή Σασουόλο έκανε πάρτι στο Μιλάνο επικρατώντας με 5-2 των Ροσονέρι που δείχνουν να έχουν καταρρεύσει αγωνιστικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Μίλαν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο την περασμένη σεζόν στη Serie A. Για δεύτερη σερί αγωνιστική γνώρισε τη συντριβή γεγονός που όχι μόνο της στερεί τις ελπίδες για τίτλο (η Νάπολι βρίσκεται στο +12 με ματς λιγότερο) αλλά θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Ο ομάδα του Πιόλι έπεσε στην τέταρτη θέση και νιώθει την απειλή της Λάτσιο και της Ρόμα.

Η τελευταία φορά που η Μίλαν δέχθηκε πέντε γκολ εντός έδρας σε αγώνα για τη Serie A ήταν στις 6 Απριλίου του 1997 οπότε είχε ηττηθεί με 1-6 από την Γιουβέντους. Επίσης, η Μίλαν δέχθηκε 4+ γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Μετά το 4-0 της περασμένης εβδομάδας από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο, οι πρωταθλητές Ιταλίας γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 5-2 από τη Σασουόλο συμπληρώνοντας τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη στο Kαμπιονάτο (πέντε συνολικά, μαζί με την ήττα από την Ιντερ στο Σούπερ Καπ).

Με γκολ των Ντεφρέλ (19΄), Φρατέζι (21΄), Μπεράρντι (30΄), Λοριεντέ (47΄ με πέναλτι) και Ενρίκε (79΄), η Σασουόλο πέτυχε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ζιρού στο 24΄ και ο Ορίγκι στο 81΄ σκόραραν για τη Μίλαν, η οποία παρουσιάζεται αγνώριστη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Μαρκίτσα, πιθανότατα στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη Σασουόλο, καθώς αναμένεται να μεταγραφεί στην Μπολόνια.

ΣασουόλοΜίλανSerie Aειδήσεις τώρα