Αθλητισμός|30.01.2023 19:14

Γιουσέιν Μπολτ: «Δεν έχω καταστραφεί οικονομικά αλλά ήταν μεγάλο πλήγμα για εμένα»

Newsroom

Ο θρυλικός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ έπεσε θύμα μεγάλης οικονομικής καθώς έχασε 12 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης ξέμεινε μόλις με 12.000 ευρώ στον λογαριασμό του!

Ο Μπολτ για πρώτη φορά απ' τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, μίλησε δημόσια για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη τονίζοντας όμως ότι δεν έχει καταστραφεί. Άλλωστε, μολονότι έχει τερματίσει την καριέρα του, τον συνοδεύουν ακόμα μεγάλες χορηγίες, κάποιες εκ των οποίων είναι εφ' όρου ζώης.

Αρχικά, ο Γιουσέιν Μπολτ αναφερθείς στην κατάσταση που βιώνει, είπε: «Είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι τα χρόνια που αγωνιζόμουν με βοήθησαν να καταλάβω και να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία» και πρόσθεσε: «Έχω αφήσει το θέμα στους δικηγόρους μου και έχω επικεντρωθεί στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί είναι μια αγχωτική κατάσταση».

Ο Μπολτ θέλησε να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις για όσα έχουν συμβεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διάβασα πολλά και όλοι είναι μπερδεμένοι. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είμαι μπερδεμένος όπως και ο κόσμος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Πάντως, δεν έχω καταστραφεί. Δεδομένα όμως είναι ένα πλήγμα για εμένα. Ήταν χρήματα για το μέλλον μου. Όλοι γνωρίζουν ότι έχω τρία παιδιά, ενώ φροντίζω ακόμα τους γονείς μου και θέλω να συνεχίσουμε να ζούμε καλά. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους το να χάνεις αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά. Είναι μία θλιβερή κατάσταση και είμαι απογοητευμένος».

απάτηειδήσεις τώραΓιουσέιν Μπολτ