Αθλητισμός|30.01.2023 21:45

Super League: Πήρε ανάσα ζωής ο Ιωνικός στη Λαμία στο ντεμπούτο του Γρηγορίου

Newsroom

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (0-2) πανηγύρισε ο Ιωνικός στην έδρα της Λαμίας. Η ομάδα της Νίκαιας, μπορεί να παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας αλλά ουσιαστικά πήρε... εξάποντο (καθώς έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία) απέναντι σε μια απ' τις βασικές αντιπάλους στη μάχη για την παραμονή στη Super League.

Ο νέος κόουτς του Ιωνικού και πρώην της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου έκανε ιδανικό ντεμπούτο οδηγώντας την ομάδα του στην πρώτη νίκη της έπειτα από πέντε σερί ήττες και συνολικά οχτώ συνεχόμενα ματς δίχως τρίποντο καθώς οι Νικαιώτες είχαν να κερδίσουν απ' τις 5 Νοεμβρίου  στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (0-2).

Στο 19' ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με αυτοκόλ του Μπεχαράνο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάκιτς, ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε με ένα τρομερό σουτ από πολύ πλάγια θέση του Βαλεριάνου.

  • Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος (73' Σιμόν), Παουλάβετς, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μπεχαράνο (55' Στάνκο), Σλίβκα, Ρόμανιτς, Νούνιες (55' Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ (73' Τσιλούλης), Βέργος (45+1' Μανούσος).
  • Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Φαντιγκά (87' Σιμόν), Κάνιας, Γούλερι (46' Καμπράλ), Σεμπά (77' Αντούνες), Μάντζης.

ειδήσεις τώραSuperLeagueΛαμία ΠΑΕΙωνικός Νικαίας