Αθλητισμός|01.03.2019 19:09

Τομ Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής θα φτάσει ψηλά, θα διώξω τη γκρίνια»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Την πρόθεση να βάλει τέλος στα εσωτερικά προβλήματα του Ηρακλή, να πετύχει τον στόχο δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο, έστω κι αν οι πιθανότητες είναι πλέον περιορισμένες, εξέφρασε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλος στη διάρκεια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου. 

«Υπήρχε γκρίνια στην ομάδα και τα άτομα αυτά απομακρύνονται. Πρέπει να είναι μία οικογένεια ο Ηρακλής ακόμη κι αν μείνουν δύο άτομα. Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα και ένα ένα ξεκαθαρίζουν. Πρέπει να φύγει η γκρίνια, θα διαλύσω την μιζέρια. Ο Ηρακλής δεν είναι χωριό καθενός», τόνισε, ενώ εξήγησε ότι συνεχίζει χέρι χέρι με τον Ηλία Θεοδωρίδη, που εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού, αλλά ενισχύει και οικονομικά τον Ηρακλή. 

«Τον θέλω μαζί μου για πολλά χρόνια, να κάνουμε κάτι μαζί. Είμαι μακριά και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και στη διοίκηση. Μαζί αποφασίζουμε. Τον θέλω και στη διοίκηση αν το αποφασίσει». Για το θέμα με τον Ρόκα, αλλά και τις επαφές με τον Νίκο Παπαδόπουλο, σχολίασε. 

«Εγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, ζητάω κι εγώ συγγνώμη, ζήτησε και ο Ηλίας. Δεν υπήρξε θέμα προπονητή. Η ομάδα έχει προπονητή. Ο Ρόκα έκανε την ομάδα οικογένεια. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι προπονητής. 
Πρέπει να έχω εναλλακτικές. Δεν μίλησα με τον Παπαδόπουλο για να τον προσλάβω, δεν είναι σωστό. Ηθελα να ξέρω τις σκέψεις του για του χρόνου, ή αν κάποιος αποχωρήσει. Το ότι είμαστε πολύ μακριά από τον στόχο το καταλαβαίνουμε όλοι. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά το κάναμε μόνοι μας πιο δύσκολο. Συνεχίζουμε με πρώτο στόχο την άνοδο, διαφορετικά να τελειώσουμε μέσα στις πρώτες ομάδες και να χτίσουμε μια ομάδα του χρόνου που θα είναι αντάξια στο όνομα του Ηρακλή. 

ΗρακλήςΤομ Παπαδόπουλος