Αθλητισμός|05.02.2023 21:14

Premier League: Σπουδαία νίκη της Τότεναμ επί της Σίτι και ιστορικό ρεκόρ Χάρι Κέιν - «Δώρο» στην Άρσεναλ

Newsroom

Η Αρσεναλ ηττήθηκε το Σάββατο στην έδρα της Έβερτον αλλά την Κυριακή γέλασε ξανά καθώς η, κατά τα άλλα μισητή αντίπαλό της, Τότεναμ της έκανε ένα μεγάλο δώρο καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 στο ντέρμπι της Premier League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 15' ο Χάρι Κέιν ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ φτάνοντας τα 267 τέρματα καθώς ξεπέρασε τον Τζίμι Γκριβς. Παράλληλα, ο αρχηγός των Σπιρουνιών έφτασε τα 200 γκολ στην ιστορία της Premier League, έγινε μόλις ο τρίτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο και πλέον κυνηγά τον Γουέιν Ρούνεϊ που έχει 208 και τον κορυφαίο όλων Άλαν Σίρερ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 260 γκολ.

Η πέμπτη στη βαθμολογία Τότεναμ, που τελείωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Ρομέρο στο 88', μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά απ' τη Σίτι, η οποία παρέμεινε στο -5 απ' την προπορευόμενη Άρσεναλ.

Νωρίτερα, με το γκολ του Μπρέναν Τζόνσον στο 13ο λεπτό και τις σωτήριες επεμβάσεις του Κέιλορ Νάβας η Νότιγχαμ πήρε σπουδαία νίκη επί της Λιντς με 1-0.

Μάντσεστερ ΣίτιΤότεναμPremier Leagueειδήσεις τώραΧάρι Κέιν