Αθλητισμός|05.02.2023 22:00

Super League: Όλα μηδέν στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης

Newsroom

Ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς, ενώ για δεύτερο ματς δεν έχασαν οι φιλοξενούμενοι, όμως το τρίποντο δεν το πήρε καμία απ' τις δυο ομάδες.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Ζοάο Πέδρο να απειλεί στο 12’ και στο 23’. Στο 43' ο Κρέσπι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, στο ντεμπούτο του με τους Αρκάδες, μπλόκαρε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σενγκέλια δοκίμασε το σουτ που ανακόπηκε απ' τον Καρμονα.

Στο 55’ ο Καστάνιο θα μπορούσε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει εστία. Ο Αστέρας απείλησε και στο 72' με τον Κρέσπι, ενώ ο Παναιτωλικός απάντησε στο 74’ με τον Ζοάο Πέδρο που σούταρε ψηλά άουτ. Η τελευταία φάση καταγράφηκε στο 88' με τον Ριέρα να σουτάρει εκτός εστίας.

  • Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής (46’ Μάρτενσον), Χουχούμης, Μλάντεν, Ντουάρτε (78’ Τσιγγάρας), Κολοβός (79’ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (71’ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο (79’ Καρέλης).
  • Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Σαντεφέ (90’+3’ Τασουλής), Μπαρτόλο (46’ Ριέρα), Σίτο (88’ Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες (90’+3’ Μπενίτο).

Αστέρας Τρίποληςειδήσεις τώραΠαναιτωλικόςSuperLeague