Αθλητισμός|06.02.2023 22:28

Σεισμός στην Τουρκία: Ζωντανός ανασύρθηκε απ' τα ερείπια ο Κρίστιαν Ατσού - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Newsroom

Όσο περνούσαν οι ώρες, οι ελπίδες εξανεμίζονταν αλλά τελικά ο Γκανέζος εξτρέμ της Χατάισπορ, Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια και αναπνευστικές δυσκολίες. Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία άφησε πίσω του περισσότερους από 2.000 νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες αλλά και αγνοούμενους για τους οποίους κάθε λεπτό που περνάει κάτω απ' τα συντρίμμια μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Κρίστιαν Ατσού πέρασε δύσκολες ώρες καθώς καταπλακώθηκε από κτίριο. Ωστόσο έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες στο σημείο που υπέδειξε η σύζυγός του, η οποία ανασύρθηκε πρώτη απ' τα συντρίμμια, ο Γκανέζος εξτρέμ ανασύρθηκε ζωντανός. Μάλιστα το ρεπορτάζ της A Bola που επικαλείται πηγές απ' την Τουρκία αναφέρει ότι νοσηλεύεται τραυματισμένος στα πόδια και με αναπνευστικές δυσκολίες, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Το χρυσό γκολ και το παιχνίδι της μοίρας

Η μοίρα έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι στον Ατσού, ο οποίος την Κυριακή (5/2), λίγες ώρες πριν απ' τον φονικό σεισμό, χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό και τελικά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (97') ήταν εκείνος που με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Χατάισπορ απέναντι στην Κασίμπασα. Το πανηγύρισε έξαλλα, όπως και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες. Η χαρά μετετράπη σε τρόμο και αγωνία λίγες ώρες μετά λόγω του φονικού σεισμού.

Η τύχη όμως χαμογέλασε έστω και κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες στον Ατσού, ο οποίος έπειτα από πολλές ώρες κάτω απ' τα συντρίμμια, ανασύρθηκε ζωντανός. 

ειδήσεις τώρασεισμός ΤουρκίαΤουρκίασεισμός