Αθλητισμός|08.02.2023 18:00

Σεισμός στην Τουρκία: Αγωνία δίχως τέλος για τον Γκανέζο Ατσού - Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα λένε απ' την ομάδα του

Newsroom

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανάσυρσης του Γκανέζου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ατσού απ' τα ερείπια κτιρίου που κατέρρευσε στον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. Μολονότι κατά τη διάρκεια της Τρίτης (7/2) υπήρξαν πανηγυρικά δημοσιεύματα αλλά και δηλώσεις ανθρώπων που έλεγαν ότι ο πρώην άσος της Νιούκαστλ και της Τσέλσι απεγκλωβίστηκε απ' τα συντρίμμια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ο προπονητής αλλά και άλλοι παράγοντες της Χατάισπορ διαψεύδουν ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο κόουτς της ομάδας και άλλοτε διεθνής γκολκίπερ με την Εθνική Τουρκίας Βολκάν Ντεμιρέλ, μιλώντας στη Hurriyet, τόνισε: «Σας παρακαλώ, μην γράφετε ότι βρέθηκε χωρίς να είστε σίγουροι ότι επέζησε. Οι άνθρωποι έχουν οικογένειες, ελπίδες, η θλίψη και ο πόνος αυξάνονται. Δεν υπάρχουν νέα για τον Ατσού και τον τεχνικό διευθυντή μας, Τανέρ Σαβούτ. Δεν θα το έλεγα εγώ αν ήταν στο νοσοκομείο; Θα το πω μόλις έχω νέα. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Οι άνθρωποι δουλεύουν μέρα-νύχτα, ελπίζω ότι και οι δύο θα βρεθούν ζωντανοί».

Το ίδιο ανέφερε και ο γιατρός της ομάδας Γκουρμπεΐ Καχβετσί, ο οποίος εξήγησε στη Hurriyet ότι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν στο νοσοκομείο στο οποίο λεγόταν ότι έχει διακομιστεί δίχως όμως να τον εντοπίσουν. «Όταν ακούσαμε τα νέα πως τον πήγαν στο νοσοκομείο Dortyol, πήγαμε αμέσως για να το ελέγξουμε, αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, αποδεχόμαστε το ενδεχόμενο ότι τόσο ο τεχνικός μας διευθυντής, Σαβούτ Τανέρ όσο και ο Κριστιάν Ατσού δεν εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, δυστυχώς».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ατζέντης του, ο Ατσού, ο οποίος έμενε στον ένατο όροφο πολυκατοικίας που κατέρρευσε, επέστρεψε τα ξημερώματα στο σπίτι του έπειτα από μια βραδιά πόκερ με ορισμένους συμπαίκτες του λίγο μετά τη νίκη της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Περίπου 20 λεπτά μετά την επιστροφή του στο σπίτι χτύπησε ο εγκέλαδος...

Τουρκίασεισμός Τουρκίασεισμόςειδήσεις τώρα