Αθλητισμός|09.02.2023 16:30

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή στον ημιτελικό της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ λόγω χιονιού

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ καθώς το γήπεδο Αθ. Διάκος είχε καλυφθεί με χιόνι και ήταν αδύνατο να καθαριστεί μέχρι τη σέντρα της αναμετρήσης στις 18.30.

Η πόλη της Λαμίας βρίσκεται σε... λευκό κλοιό από τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/2) κάτι που φέρνει αλλαγή στο πρόγραμμα. Μάλιστα, ο αγώνας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) διότι δεν άνοιξε το φύλλο αγώνα. Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ θα αποφασίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Επί της ουσίας, η αναβολή αποφασίστηκε μετά από τη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο αλλά και επικίνδυνος για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Το πιθανότερο είναι ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου, δηλαδή στην ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένη η ρεβάνς, η οποία μάλλον θα μετατεθεί κατά μία εβδομάδα.

Την αναβολή επιβεβαίωσαν με σχετική ανακοίνωση η ΕΠΟ αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο Αθανάσιος Διάκος. Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΠΟ.

χιόνιΚύπελλο ΕλλάδαςΛαμίαειδήσεις τώραΠΑΟΚκακοκαιρίαΛαμία ΠΑΕ