Αθλητισμός
|
02.03.2019 18:04
Basket League: Ασταμάτητοι ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΕνα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι που κρίθηκε στην εκπονή της παράτασης κι ένα με λιγότερο σασπένς και άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 80-73 επί του Χολαργού κυριαρχώντας στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Λίνο Χρυσικόπουλο με 16 πόντους, ενώ έπαιξε χωρίς τον Χάτσερ.
Στο Περιστέρι, η Κύμη άγγιξε το... θαύμα, όμως, το Περιστέρι αφού πήγε το ματς στην παράταση με 80-80, πήρε την 12η νίκη του με σκορ 94-93 και ήρωα της τελευταίας στιγμής τον νεαρό Ζώη Καράμπελα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι πέντε δευτερόλεπτα πριν από την λήξη.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»