Αθλητισμός|13.02.2023 18:27

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025 ο Αϊτόρ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός και ο Αϊτόρ συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025. Ο Ισπανός άσος, ο οποίος βρίσκεται στη φάση της αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο τον περασμένο Οκτώβριο, ήρθε στην Αθήνα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πράσινους.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Αϊτόρ επρόκειτο να λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά οι Πράσινοι ήθελαν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τον καλύτερο και πιο παραγωγικό παίκτη της ομάδας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου οπότε υπέστη τη ζημιά στον χιαστό. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και φυσικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γνωρίζοντας την ποδοσφαιρική ποιότητα του Αϊτόρ αλλά και θέλοντας να τον στηρίξουν σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της καριέρας του, του ανανέωσαν το συμβόλαιο μέχρι το 2025. 

Ο Αϊτόρ, ο οποίος παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο στη διάρκεια του α' γύρου. Βρίσκεται στο Τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2020 και διανύει την τρίτη του σεζόν στην ομάδα, ενώ εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει μια πενταετία στα Πράσινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!.

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ».

ειδήσεις τώραΑΐτορΠαναθηναϊκός