Αθλητισμός|14.02.2023 14:38

Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ για την υπόθεση των δοκαριών: «Δεχόμαστε πόλεμο»

Newsroom

Η ΑΕΚ δεν παρατάει τη μάχη για την περιβόητη υπόθεση των δοκαριών. Η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να ασκήσει έφεση προσφεύγοντας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε την ομάδα του Περιστερίου αποφασίζοντας να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική.

Ωστόσο η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι θα προχωρήσει σε έφεση, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι «οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση». Παράλληλα, οι Κιτρινόμαυροι κάνουν λόγο για «παρασκήνιο και πόλεμο» που δέχεται η ομάδα, ενώ άσκησαν κριτική και στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!».

Ατρόμητοςειδήσεις τώραSuperLeagueΑΕΚ