Αθλητισμός|15.02.2023 08:53

Όταν το ακυρωθέν γκολ γίνεται εφιάλτης: Διεθνής Ιταλός παίκτης χαστούκισε τη γυναίκα του στον ύπνο του λόγω... VAR!

Newsroom

Ο άσος της Φιορεντίνα Γκαετάνο Καστροβίλι δεν λέει να ξεχάσει το τρομερό γκολ που πέτυχε εις βάρος της Γιουβέντους, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από παρέμβαση του VAR. Ο διεθνής Ιταλός μέσος βλέπει μέχρι και στον ύπνο του τη φάση, η οποία φαίνεται ότι όχι μόνο τον έχει πληγώσει αλλά του προκαλεί και εκνευρισμό.

Το αντιλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο στον ύπνο της η σύζυγός του, η οποία πλήρωσε τον εφιάλτη τού Καστροβίλι με δύο χαστούκια! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα social media η πρώην Μις Ιταλία, Ρακέλε Ριζαλίτι: «Χθες το βράδυ ο Γκαετάνο ονειρευόταν το VAR και το ακυρωθέν γκολ και μου έδωσε δύο χαστούκια στον ύπνο του, νόμιζε πως ήμουν ο διαιτητής. Έμεινα άφωνη»!

Το ακυρωθέν γκολ του Καστροβίλι, ο οποίος είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, σημειώθηκε στο 88' με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ και πιθανώς θα χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του καθώς η Γιουβέντους νικούσε με 1-0 εκείνη τη στιγμή. Τελικά όμως, ούτε το γκολ μέτρησε, ούτε βαθμό πήρε η Φιορεντίνα, ούτε μπόρεσε να κοιμηθεί ήσυχη η εντυπωσιακή Ρακέλε...

χαστούκιΦιορεντίναVARειδήσεις τώραSerie A