Αθλητισμός|15.02.2023 17:00

Οι εξηγήσεις της NOVA για το σκάνδαλο της Τρίπολης: «Το VAR έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλες τις κάμερες» - Δείτε την επίμαχη φάση

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε οργισμένα για το διαιτητικό σκάνδαλο της Τρίπολης ζητώντας την τιμωρία των διαιτητών που είναι υπεύθυνοι για την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τον Αστέρα, ενώ παράλληλα ζήτησε εξηγήσεις και απ' τη NOVA για την ελλιπή κάλυψη στη συγκεκριμένη φάση καθώς το επίμαχο οφσάιντ στο γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, δεν μεταδόθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ούτε και προβλήθηκε στα highlights.

Η θέση της Nova

Η ΝΟVA έδωσε εξηγήσεις απαντώντας στην αναφορά του ΠΑΟΚ για το «πώς αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων». Η NOVA αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, τα replay που προβλήθηκαν επικεντρώθηκαν στο γκολ και στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών για επιθετικό φάουλ. To στιγμιότυπο από το ξεκίνημά του, αναρτήθηκε στο novasports.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και έχει ήδη προστεθεί στα highlights».

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως αναρτήθηκε νέο video από τη NOVA το μεσημέρι της Τετάρτης στα highlights, όπου πλέον συμπεριλαμβάνεται η επίμαχη φάση από το ξεκίνημά της, δεδομένου πως στο αρχικό video υπήρχε η περιβόητη φάση σε ριπλέϊ, όχι απ' το ξεκίνημα και το σουτ του Τασουλή αλλά στην εξέλιξη της.

Επιπλέον, επισημαίνει η Nova ότι «ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου, το οποίο μέσω VAR έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σύνολο των καμερών».

Το νέο video της Nova με την επίμαχη φάση

SuperLeagueNovaΠΑΟΚΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα