Αθλητισμός|03.03.2019 08:02

Εξαλλος ο Βασιλειάδης με τα επεισόδια στο Παπαστράτειο - Καταγγελίες για τυφλό χτύπημα σε ΑΜΕΑ

Newsroom

Την πλήρη διελεύκανση των επεισοδίων που έγιναν στο Παπαστράτειο ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κατά την επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ΕΛΑΣ. Τα επεισόδια έγιναν στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός - Γλυφάδα, όταν 30 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην πισίνα με μαχαίρια και ρόπαλα. Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού, ο οποίος ανήρτησε στο Facebook την παρακάτω δήλωση:

«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση», έγραψε ο κ. Βασιλειάδης.

Σημειώνεται πως οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά και αθλήτριες του συλλόγου, υποστηρίζουν πως ανάμεσα στα θύματα ήταν ένα νεαρό παιδί με κινητικά προβλήματα και μάλιστα ανήρτησαν σχετικές φωτογραφίες στο Facebook θέλοντας να καταδείξουν το τυφλό χτύπημα των ανθρώπων που εισέβαλαν στο «Παπαστράτειο».

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αλλά προς το παρόν καταλήγει πως επρόκειτο για οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μ αυτό τον τρόπο θέλησαν να πάρουν ρεβάνς για μια πρόσφατη επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού.

ΠαπαστράτειοΟλυμπιακόςεπεισόδια