Αθλητισμός|16.02.2023 21:19

Συγκλονιστικό κορεό των οπαδών της Τραμπζονσπόρ για τον σεισμό στην Τουρκία με αναφορά και στην Ελλάδα!

Newsroom

Η Τουρκία περνάει δύσκολες ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τη χώρα αλλά και τη γειτονική Συρία. Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι αγνοούνται, αμέτρητοι είναι οι τραυματίες, όπως και τα γκρεμισμένα κτίρια. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και το ποδόσφαιρο προφανώς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς έχει ανασταλεί κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιξε μετά τον σεισμό και οι οπαδοί της πριν απ' το ματς με τη Βασιλεία για το Europa Conference League ανέβασαν ένα συγκλονιστικό κορεό, που απεικονίζει έναν διασώστη να σώζει ένα μωρό κρατώντας τη σημαία της Τουρκίας, έχοντας στο κράνος του τις σημαίες όλων των χωρών που έσπευσαν σε βοήθεια, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Παράλληλα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως στην εξέδρα των οπαδών της Τραμπζονσπόρ κυματίζουν σημαίες και άλλων τουρκικών ομάδων όπως της Φενέρμπαχτσε, της Γαλατασαράι και της Μπεσίκτας σε μια κίνηση συμβολική. Σε τέτοιες στιγμές άλλωστε όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ενωμένοι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους χωρίζει το ποδόσφαιρο...

ΤουρκίακορεόσεισμόςΤραμπζονσπόρEuropa Conference Leagueειδήσεις τώρασεισμός Τουρκία