Αθλητισμός|03.03.2019 16:20

Ρόουζ: «Θέλω να μείνω στον Αρη»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη επί της ΑΕΚ ήταν ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρόουζ, που πέτυχε το δεύτερο γκολ και έγινε ο 10ος ποδοσφαιριστής του ρόστερ που χρίστηκε σκόρερ. Μάλιστα τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στον Αρη και μετά το τέλος του δανεισμού από τη Λοριάν τον Ιούνιο κι αυτό είναι ήδη ένα θέμα που χειρίζεται ο αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος.

«Νιώθω φανταστικά. Εγώ και η οικογένεια μου περνάμε πολύ ωραία στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη. Είναι όλα πολύ ωραία. Θέλω να μείνω στον Αρη», τόνισε και πρόσθεσε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι. «Ηταν μια φανταστική βραδιά για μένα και την ομάδα. Κερδίσαμε δίκαια 2-0, μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ γιατί είχαμε ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ δεν μας απείλησε καθόλου. Χαίρομαι που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα, αλλά όλοι παίξαμε πολύ καλά. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας, ήταν φοβερή η συμπαράσταση». 

Θλάση ο Ντιγκινί!

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα ξεκουραστούν σήμερα και θα πάρουν ανάσες για το επόμενο ντέρμπι που τους περιμένει την Κυριακή, καθώς αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Νικολά Ντιγκινί υπέστη θλάση στους έξω λοξούς κοιλιακούς στο ματς με την ΑΕΚ και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Παντελίδης: «Δύναμη είναι να μην τα παρατάς»

Ο τεχνικός του Αρη, Σάββας Παντελίδης, απηύθυνε διαδικτυακό μήνυμα στους φιλάθλους του Αρη, που τον αποθέωσαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Η δύναμη δεν έρχεται από μία νίκη. Το να περνάς δυσκολίες και να μην τα παρατάς, αυτό είναι δύναμη!».

Αρης