Αθλητισμός|17.02.2023 23:36

Προς αποχώρηση ο Μαρσέλο απ' τον Ολυμπιακό - Σε συζήτηση οι δυο πλευρές για τη λύση του συμβολαίου του

Newsroom

Σύντομος αποδεικνύεται ο γάμος του Ολυμπιακού με τον Μαρσέλο καθώς λίγους μήνες μετά την έλευση του Βραζιλιάνου σταρ στην Ελλάδα, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου.

Ήρθε στην Ελλάδα μετά βαΐων και κλάδων, σχεδόν γέμισε το Καραϊσκάκη κατά την υποδοχή του αλλά φαίνεται ότι ο Μαρσέλο δεν βρήκε αυτό που ήθελε στον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως, ο χρόνος συμμετοχής του μέχρι στιγμής είναι ελάχιστος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει βρει πρόταση που τον ικανοποιεί από ομάδα του εξωτερικού και είναι σε διαδικασία λύσης τους συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνεχίσει την καριέρα του στο πλευρό του καλού του φίλου Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι φήμες φούντωσαν όταν ο Μαρσέλο ανέβασε ένα story στα social media στο οποίο φαίνεται μία συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την εποχή που αμφότεροι έπαιζαν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση και με ένα emoji που κλείνει το μάτι δημιουργώντας συζήτηση ότι μπορεί οι δυο τους να ξανασμίξουν ποδοσφαιρικά.

Ο Μαρσέλο έπαιξε 10 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σκόραρε 3 γκολ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟλυμπιακόςΜαρσέλο