Αθλητισμός|20.02.2023 12:27

Τελειώνει ο Ράντονιτς απ' τον Παναθηναϊκό - «Αγκάθι» η αποζημίωση του Σέρβου προπονητή

Newsroom

Η ήττα απ' τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Κυρίως όμως είναι η συνολικά κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι Πράσινοι απ' το ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, που οδήγησε τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Το πρότζεκτ με τον Σέρβο κόουτς δεν βγήκε στο Τριφύλλι και πλέον αναζητείται ο τρόπος για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επί του παρόντος όμως, εμπόδιο αποτελεί η αποζημίωση του Ράντονιτς, ο οποίος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, σε πρώτη φάση αξιώνει το σύνολο των χρημάτων που προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών. Τουτέστιν θέλει τα χρήματα και για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, που είναι κλειστό διετές και λήγει το καλοκαίρι του 2024. Μολονότι οι Πράσινοι του δίνουν μέρος των χρημάτων της επόμενης σεζόν, ο Σέρβος, επί του παρόντος, ζητεί το σύνολο των χρημάτων που επρόκειτο να λάβει στο τέλος της διετίας.

Η απόφαση πάντως για οριστικό διαζύγιο έχει ληφθεί απ' την πλευρά του Τριφυλλιού που ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν καθώς η τρέχουσα μοιάζει χαμένη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Basket Leagueειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςEuroleagueΝτέγιαν Ράντονιτς