Αθλητισμός|20.02.2023 20:49

Νίκη του Ατρόμητου επί του Λεβαδειακού με Ροτάριου - Ελπίζει για Ευρώπη

Newsroom

Έπειτα από ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη ο Ατρόμητος επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0 στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου που σκόραρε με τον Ροτάριου διατήρησε «ζωντανές» τις μαθηματικές ελπίδες της για την είσοδο στα πλέι οφ μέσω της έκτης θέσης.

Ο Λεβαδειακός που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Γιάννη Πετράκη έμεινε με δέκα παίκτες απ' το 58' λόγω αποβολής του Βήχου με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία.

Η υπεροχή της ομάδας του Περιστερίου καρποφόρησε στο 33΄ όταν μετά από σέντρα του Γκονζάλες, ο Ροτάριου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το έργο του Λεβαδειακού έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο τελευταίο ημίωρο καθώς ο Βήχος ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς τιμωρήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Λεβαδειακός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να επιτεθεί και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Πάντως ο Ατρόμητος είχε στο 84' μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά το πλασέ του Καμαρά κατέληξε στο δοκάρι. Στο 86΄οι Βοιωτοί λίγο έλειψε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης όταν μετά από φάουλ του Ντεντάκη και κεφαλιά του Τσάπρα στο δεύτερο δοκάρι ο Γιαννιώτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (75΄Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (50΄Κιάρτανσον).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46΄Βήχος), Μεχία (46΄Σβάρκα) (61΄Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80΄Σακό), Γιαννιώτας (72΄Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγιεφ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραSuperLeagueΛεβαδειακόςΑτρόμητος