Αθλητισμός|20.02.2023 22:10

Μεγάλη νίκη του Άρη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ - Αγγίζει το εισιτήριο για τα πλέι οφ

Newsroom

Ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής του στα πλέι οφ της Super League έκανε ο Άρης με την επιβλητική νίκη του με 3-0 επί του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Τα γκολ των Λούκας Ρουπ (10’), Βλάντιμιρ Νταρίντα (30’) και Χουάν Ιτούρμπε (90') έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Απόστολου Τερζή που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο 10' από το κόρνερ του Ματέο Γκαρσία και προσπάθεια του Πίρσμαν, η μπάλα έφτασε στον Ρουπ, με τον Γερμανό να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι Κίτρινοι θέλησαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Και τα κατάφεραν στο ημίωρο, με τον Ετέμπο να κλέβει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τον Ρουπ να φεύγει στην αντεπίθεση και να δίνει έτοιμο γκολ στον Νταρίντα, που δεν έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αρη.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να μπει στη διεκδίκηση του ματς, είχε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν εύστοχος. Το... κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε στο φινάλε του ματς (90') με ατομική ενέργεια ο Ιτούρμπε, με το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον (72' Μπιφουμά), Μπαλογιάννης (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Γιαννούλης (81' Γιοχού), Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (46’ Φελίπε/52’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.

ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ενκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Πάλμα (60’ Ιτούρμπε), Ματέο (79' Εμπακατά), Νταρίντα (79' Χριστοδουλόπουλος), Ρουπ (60’ Ντουκουρέ), Καμαρά (89' Νταμπό).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΟΦΗΑρηςSuperLeague