Αθλητισμός|21.02.2023 12:41

Παναθηναϊκός: Εποχή Σερέλη στον πράσινο πάγκο και στο βάθος… ο Λάσο

Newsroom

Ο Χρήστος Σερέλης θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ το καλοκαίρι, οπότε και οι επιλογές στην αγορά θα είναι πολύ περισσότερες οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός προπονητή από το υψηλότερο «ευρωπαϊκό ράφι», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προτεραιότητα είναι οι πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Ο Σερέλης θα είναι μάλιστα ο τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο (23/2, 21:30), κάνοντας το ντεμπούτο του ως head coach στον Παναθηναϊκό, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (21/2) θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έχουν σε προτεραιότητα τον Λάσο, που την περσινή σεζόν αποχώρησε από τη Ρεάλ, με το «τριφύλλι» να επιθυμεί να εμπιστευτεί την επόμενη μέρα σε ένα προπονητή ευγνωσμένης αξίας και από το πάνω ράφι. 

Μάλιστα σύμφωνα με το SDNA, αν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τον Λάσο για το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε ο Σερέλης θα παραμείνει στον «πράσινο» πάγκο ως μέλος του σταφ του Ισπανού τεχνικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναθηναϊκόςπροπονητήςειδήσεις τώραΝτέγιαν Ράντονιτς