Αθλητισμός|03.03.2019 18:28

Super League: Τρίτος με τριάρα ο Ατρόμητος!

Newsroom

Ο Πανιώνιος «άδειασε» μετά το 120λεπτο στην Τούμπα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο κι ο Ατρόμητος, που ήταν πιο φρέσκος, εκτός από το ότι ήταν και φαβορί για τη νίκη, τον ισοπέδωσε.

Οι Περιστεριώτες ήταν καταιγιστικοί, επικράτησαν με 3-0 των Νεοσμυρνιωτών και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας από κάτω την ΑΕΚ, την οποία έχει και στην ισοβαθμία.

Οι γηπεδούχοι μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά έδειξαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να προηγηθεί στη μοναδική καθαρή ευκαιρία του πρώτου μέρους, αν ο βοηθός δεν σταματούσε λανθασμένα τον Ντουρμισάι, ο οποίος έστειλε η μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το γήπεδο έγειρε και οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Κουλούρης έκανε το 1-0 (17') μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, Μπανανά με αυτογκόλ (25') έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του κι Κλαρκ Ενσικουλού υπέγραψε τον θρίαμβο των γηπεδούχων στο 53'. Ο Κονγκολέζος επιθετικός ήταν μέσα στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του κι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εύκολη νίκη της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (84' Κορτ), Μπουσουλάτζιτς, Ενσικουλού (72' Μπρούνο), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγες, Σταυρόπουλος (86' Οικονομίδης), Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μανιάτης (62' Άρτσε), Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι

ΑτρόμητοςΠανιώνιοςSuper League 1