Αθλητισμός|03.03.2019 19:27

Super League: Ισοπαλία με χαμένο τον Λεβαδειακό

Newsroom

Η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε αήττητη για τρίτο συνεχή αγώνα εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προσθέσουν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή τους, στην προσπάθεια για την παραμονή, τους οποίους θα ψάξουν στα επόμενα ματς. Την επόμενη αγωνιστική, ο Λεβαδειακός ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, ενώ οι Φθιώτες υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο β' μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή κι έτσι αρκέστηκαν στην ισοπαλία, που τους βάζει σε περιπέτειες.

Έτσι λοιπόν, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα «δώρα» των ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα που γκέλαραν κι έμεινε στους 19 βαθμούς, ενώ η Λαμία δείχνει να ξεφεύγει, καθώς έχει φτάσει στους 27 βαθμούς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Ρεχιασβίλι, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Αντιλεχού, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Κονέ, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (81' Τομάς), Πίτι (89' Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες (65' Επστάιν).

Super League 1ΛεβαδειακόςΛαμία