Αθλητισμός|25.02.2023 08:00

ΝΒΑ: Πάρτι για τους Μπακς κόντρα στους Χιτ – Αποχώρησε πάλι με τραυματισμό ο Αντετοκούνμπο

Newsroom

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τα «Ελάφια» που επικράτησαν πολύ άνετα, με 128-96.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον καρπό, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Μπακς, ωστόσο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στο γόνατο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 6 λεπτά συμμετοχής.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν επηρέασε καθόλου τους Μπακς που πάτησαν... γκάζι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +17 (73-56), ενώ με την ίδια ένταση συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

Οι Μπακς πανηγύρισαν τη 12η συνεχόμενη νίκη τους, διεύρυναν το ρεκόρ τους στο 42-17 και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους Μπόστον Σέλτικς και την πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας, με τους Χιτ αντίθετα να πέφτουν στο 32-28, βλέποντας την απευθείας είσοδο στα playoffs να απομακρύνεται.

Ο Τζρου Χολιντέι με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, με τον Μπόμπι Πόριτς να ακολουθεί με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που μπήκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Χιτ ξεχώρισε Τζίμι Μπάτλερ με 23 πόντους, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 18 πόντους και 7 τιμπάουντ.

NBAειδήσεις τώραΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο