Αθλητισμός|25.02.2023 16:14

Στιγμές αγωνίας για τον Δημήτρη Μελισσανίδη - Σώθηκε από θαύμα καθώς έπιασε φωτιά το ιδιωτικό του τζετ

Newsroom

Στιγμές αγωνίας έζησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος σώθηκε από θαύμα έπειτα από φωτιά στο ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής (24/2) κατά τη διάρκεια της απογείωσης, το αεροσκάφος έπιασε φωτιά. Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας και πανικού μέχρι ο πιλότος να προσγειώσει με ψυχραιμία το τζετ σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ.

«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» φέρεται να είπε σε στενούς του φίλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα δίνει το «παρών» στην Αγιά-Σοφιά για το σαββατιάτικο (25/2) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν με συνεργάτες του στο φλεγόμενο αεροσκάφος, ενώ μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχαν στον αέρα και την αναγκαστική προσγείωση, πέταξαν με προορισμό την Ελλάδα με νέο αεροσκάφος που τους παρέλαβε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΕΚαεροπλάνοΔημήτρης Μελισσανίδηςειδήσεις τώρα