Αθλητισμός|26.02.2023 18:15

Super League: Έχασε ευκαιρία ο Λεβαδειακός που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό

Newsroom

Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική της Super League και έχασε την ευκαιρία για να βελτιώσει την βαθμολογική θέση του στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Μπορεί η ομάδα της Βοιωτίας να διέκοψε μεν ένα σερί τεσσάρων ηττών, αλλά έμεινε για ένατο σερί ματς δίχως νίκη. Πάντως με τον βαθμό που πήρε ανέβηκε ξανά στην προτελευταία θέση αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογίας τη Λαμία. Επίσης πλησίασε στον έναν βαθμό και τον Ιωνικό που ηττήθηκε απ' τον ΟΦΗ. Ουσιαστικά όλα δείχνουν πως μεταξύ αυτής της τριάδας θα παιχτεί η μάχη της παραμονής...

Ο πολύ δυνατός αέρας είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση και αυτό φάνηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν η σέντρα-σουτ του Σακό πήρε πορεία προς την εστία του Παναιτωλικού και ανάγκασε τον Γκρατερόλ σε δύσκολη επέμβαση. Οι γηπεδούχοι δεν μετουσίωσαν σε ευκαιρίες την αρχική τους ορμή και σταδιακά η ομάδα του Αγρινίου ισορρόπησε το παιχνίδι και πλησίασε το γκολ στο 38΄, όταν ο Καρέλης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει την υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που απείλησε στο 54΄, όταν η σέντρα του Βρακά κόντραρε και πήρε κατεύθυνση προς την εστία, με τον Γκρατερόλ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να διώξει. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν, αλλά η μόνη φάση που δημιούργησαν ήταν ένα απευθείας φάουλ του Νταμπό στο 85΄ που πέρασε λίγο εκτός εστίας.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Παζ, Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας (69΄ Σκβάρκα), Παναγιώτου, Γιαννιώτας (80΄ Συμελίδης), Σακό (74΄ Δούμτσιος).

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80΄ Μπουζούκης), Ντουάρτε, Σενγκέλια (63΄ Χουάνπι), Καρέλης (80΄ Ζοάο Πέδρο).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛεβαδειακόςSuperLeagueειδήσεις τώραΠαναιτωλικός