Αθλητισμός|03.11.2018 17:11

Έμενες; Αυτό είναι τo νέο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Newsroom

Κάτι τέτοιες στιγμές ξεκινούν να παράγονται όλα μαζί τα δημοσιογραφικά κλισέ, τα οποία, όμως, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: «είναι σαν παλάτι», «από δωμάτιο σε δωμάτιο μεταφέρεται με αμαξίδιο του γκολφ», «για να μιλήσεις με κάποιον σε άλλο χώρο πρέπει να τηλεφωνήσεις», όπως ήδη γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με απλά λόγια, είναι η έπαυλη που μόλις αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο River Hill.

Γνωρίζοντας τη ζωή του στην Ελλάδα, με τις λογής κακουχίες, και έχοντας πάντα στο μυαλό μας την αθλητική  αξία του και, βέβαια, τον χαρακτήρα του- αυτό το σπίτι τού αξίζει.

Κοστίζει 1,8 εκατομμύρια δολάρια και θυμίζει αυτά που αποτελούν ντεκόρ κινηματογραφιών ταινιών.

Ο «Greek Freak», όπως είναι το προσωνύμιό του, αγόρασε αυτή τη βίλα από τον πρώην Buck, Mirza Teletovic. Ο Teletovic εγκατέλειψε την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων υγείας τον Σεπτέμβριο και το επόμενο βήμα του ήταν να χριστεί πρόεδρος της ομοσπονδίας του μπάσκετ στη Βοσνία.

Η νέα κατοικία του Γιάννη απλώνεται σε μια έκταση 9.900 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, πισίνα – και, φυσικά, ξενώνα για τους φιλοξενούμενους.

Τα πάντα τριγύρω είναι καταπράσινα, ενώ στις ανέσεις τής βίλας συγκαταλέγονται μια αίθουσα προβολών, ένα game room και ένα γκαράζ. Θερμαινόμενο, παρακαλώ…

Ο Αντετοκούμπο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει σύντομα τη μετακόμιση εκεί, ενώ οι φωτογραφίες του σπιτιού που έχουν κυκλοφορήσει στα social media είναι πιο εντυπωσιακές και από κάποιες εφορμήσεις του Έλληνα σταρ προς το καλάθι.

Γιάννης Αντετοκούνμποσπίτι