Αθλητισμός|02.03.2023 17:00

Ορίστηκαν στις 8 Μαρτίου το Ατρόμητος - ΑΕΚ και το πρώτο ματς Κυπέλλου Λαμία - ΠΑΟΚ

Newsroom

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ για την υπόθεση των δοκαριών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, διατηρώντας ουσιαστικά την πρωτόδικη απόφαση της Super League για διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ως εκ τούτου, η Super League προχώρησε στον ορισμό του περιβόητου ματς την προσεχή Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 17.30 στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η Super League ανέφερε τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ορίζεται την Τετάρτη 08.03.2023 στις 17:30».

Παράλληλα, ορίστηκε και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ που αρχικά δεν είχε γίνει λόγω χιονιού και στη συνέχεια αναβλήθηκε ξανά εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 19.00 στο γήπεδο της Λαμίας.

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας)», αναφέρει η Ομοσπονδία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπελλο ΕλλάδαςΛαμία ΠΑΕΑτρόμητοςΑΕΚSuperLeagueειδήσεις τώραΠΑΟΚ