Αθλητισμός|04.03.2023 22:00

Super League: Ισόπαλοι Αστέρας και Ατρόμητος που έδωσαν ραντεβού για τα πλέι άουτ

Newsroom

Ισόπαλο 0έληξε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την 25η αγωνιστική της Super League. Ο Ατρόμητος είχε μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει την εξάδα, ωστόσο έπειτα από τελικό 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι άουτ, όπου οι δυο ομάδες θα ξαναβρεθούν σε μερικές εβδομάδες για τις θέσεις 7-14.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στα Τέμπη. Μαύρα μπαλόνια ανέβηκαν στον ουρανό, σε ένδειξη πένθους ενώ στις κερκίδες υπήρχε πανό με το μήνυμα: «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν η κακιά η χώρα»...

Στο 23' ο Ατρόμητος σκόραρε για το 0-1 αλλά προσωρινά δεν πανηγύρισε. Ο Ρομπάιγ έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, καθώς τον κάλυπτε ο Φεντερίκο Αλβαρες, και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο, ανοίγοντας το σκορ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε αλλά με παρέμβαση του VAR ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ.

Το παιχνίδι ήρθε στα ίσια στο 51'. Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα, ο Τζουκάνοβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 69' είχε δοκάρι με τον Καμαρά αφού προηγουμένως απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Ακη Μάντζιου να φτάνει στους 25 βαθμούς έχοντας 13 ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια. Απ' την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος που έχει να δώσει το εξ αναβολής με την ΑΕΚ αλλά και να παίξει ξανά στο Περιστέρι με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική, έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους απ' τον Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβαρες, Αλάγκμπε (52’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88’ Προύντζος), Ριέρα (73’ Τιλίκα), Σίτο (89’ Σάνταφε), Ζουγλής (73’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67’ Ερλινγκμαρκ), Καμαρά, Κουέν (74’ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ, Ροτάριου (74’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητοςSuperLeague