Αθλητισμός|05.03.2023 17:59

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Εκρηκτικοί οι Ερυθρόλευκοι στο Γ. Καραϊσκάκης

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήταν εκρηκτικός στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου ξέσπασε του Λεβαδειακού. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ασταμάτητοι επικρατώντας 6-0 για την 25η αγωνιστική της Super League. Μπιελ (2), Κανός (2), Χουάνγκ και Μπακαμπού διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι κάτι παραπάνω από ιδανικά καθώς με τη συμπλήρωση 120 δευτερολέπτων βρήκε γκολ. Μόλις στο 2' ο Μπιελ κουβάλησε μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα... συστημένη στη γωνία του Γκροφ για το 1-0. Στο 38', κι αφού έχασε ακόμα 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με ένα καταπληκτικό μονοκόματο σουτ στην κίνηση του Χουάνγκ, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ίδιο τρόπο για τον Ολυμπιακό που σκόραρε ξανά με τον Μπιελ. Στο 50' ο Τσάπρας γλίστρησε, ο Φορτούνης πήρε την μπάλα και τροφοδότησε τον Ισπανό, ο οποίος πέρασε και τον Γκροφ γράφοντας το 3-0, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε στο 58' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακαμπού, o ο οποίος έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ! 

Στο φινάλε μίλησε ο Κανός, ο οποίος όσα έχασε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τα πέτυχε απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο 86' έγραψε το 5-0 με σουτ μέσα απ' την περιοχή και στο 87' ήταν και πάλι ο εκτελεστής για το εντυπωσιακό 6-0. 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόι, Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ (59' Κασάμι), Σαμασέκου, Μπιελ (59' Κανός), Μασούρας, Φορτούνης, Μπακαμπού (59' Ελ Αραμπί).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χαμόντ (70' Νίκας), Μεχία (58' Μπελμόντ), Γιαννιώτας (82' Τορό), Συμελίδης (58' Σαβιέρ), Βράκας (71' Σατσπεκίδις), Δούμτσιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟλυμπιακόςSuperLeagueειδήσεις τώραΛεβαδειακός